Kom tillbaks i morgon då jag hämtat mig

Såg Decade idag. Feelings all over the place.
Är inte helt fungerande just nu så jag skriver väl i morgon
Charmigare bild har man ju sett. Men efter att tårarna har sprutat som fontäner och nacken värker så bryr jag mig inte så mycket.

En oväntad vänskap

Kom nyss hem från gymmet. Tog det väldigt lugnt idag och simmade i typ 40 minuter bara, är så himla trött idag och vet inte varför. Egentligen skulle pappa och jag ha åkt till iksu i morse och gått ett pass bodypump men hans väckarklocka ringde inte så det blev inte av.
Men idag var jag ju som sagt nere på stan och såg En oväntad vänskap. Det kanske låter som en tråkig film med det var det verkligen inte. Jag kan inte se så många verklighetsbaserade filmer men det här var verkligen ett undantag. Jag kommer nog se om den ett flertal gånger. Den gav en ett gott skratt och några få tårar, inte för att den var sorglig men för att den var så fin. Jag rekommenderar den starkt!
Det är en fransk film så om ni vill se den, se den på franska med svensk/engelsk text.
 

Lekstund med kameran

I helgen så har mamma och jag utforskat vår kamera lite mer. Testat olika inställningar, kollat vad man kan åstadkomma med olika lång slutartid osv. Vi hade tur också, vår trädgård har varit full av fåglar i helgel och så var det fullmåne igår. Tråkigt nog så var det väldigt molnigt men ibland så tittade den fram mellan molnen.

Men nu måste jag kila ner på stan för att gå på bio. En oväntad vänskap blir det, har inte läst något om den så det blir kul att få se!

Nattfoto

Plugg är väl det som tar upp livet just nu. Det är inte så mycket men tillräckligt för att jag inte ska göra så mycket mer under dagarna förutom att träna och prata lite med folk.
Lyckades ta en fin bild på månen igår, efter en hel del bråk med den nya kameran.
När den blir full ska jag fota den igen.

Vaudeville

Ni får förlåta mig för att jag inte skrivigt det minsta den här helgen men jag har inte haft tid. På fredag eftermiddag åkte jag på kurs och kom hem sent på kvällen. På lördagen var jag på kurs från klockan 10 till 16 och direkt efter det så åkte jag iväg till Sagateatern för att göra mig i ordning inför showen. På söndagen tog jag det lugnt däremot. Då satt jag hemma, pluggade, städade och vilade. Torts det har jag lyckats dra på mig en liten förkylning men det är nog över på bara en dag. Jag stannade hemma från skolan idag just för att bli helt frisk så snabbt som möjligt. Inte helt dumt. Jag fick sova tre timmar extra och har legat kvar i sängen och läst sedan jag vaknade.
Ni ska få lite bilder från Showen

Pyssel och plugg

Mamma lyckades fånga en fin bild på mig när jag satt och räknade matte i förrgår. Pysslet var i högsta hugg också! Det är så sjukt mycket att fixa inför Vaudeville-showen som kommer äga rum på lördag. Det ska vara 20-talstema på det hela så mamma har åkt omkring och köpt glas, stolar, bord, tavlor etc. inför showen. Allt för att så mycket som möjligt ska påminna om 20-talet. Jag kommer att sälja biljetter vid entrén och uppträder senare på kvällen med Misty Moon.
Tänker göra lite reklam nu också.
Showen är klockan 19-22 nu på lördag vid Sagateatern. Inträde kostar 100kr men för tidsenligt klädda så kostar det 50kr. För mer info kan ni klicka här.
Wow det gick fort. Hur som helst, nu ska jag återgå till mitt pluggande.

Nu är julen slut

Idag (16/1) firade min familj tjugondag knut, lite senare än vad man egentligen ska göra men vi har inte lyckats samla alla för att göra det ordentligt. Så efter middagen slog vi sönder vårt pepparkakshus och kastade ut granen. Blev inte lika mycket fest runt det som vi brukar ha men det var mysigt ändå.

Jul 2011

Letade igenom min dator igår och hittade bilder som jag tog på julafton förra året. De är tagna med min förra kamera som jag i min tankspriddhet glömde när jag var i Finland, sedan lyckades jag ha sönder reservladdaren. Jag var lika lyckad då som jag är nu.
Ljuset är en urskalad apelsin som min lillebror gjorde. Det luktar mest bränt eftersom flamman bränner kanterna på apelsinen men det ger ett väldigt mysigt ljus. Pröva gärna men elda rökelse eller något annat i närheten som kan slå ut den brända lukten.

Ny kamera

Idag får vi vår nya kamera! Åh vad kul det ska bli att kunna fota igen, jag har saknar det även om vi bara har varit utan i 3 dagar. Den kommer dock inte vara lika fin som den förra som var djupröd, den nya är mainstream och har färgen svart. Fast svart är ju en av mina favoritfärger så det gör inget.
Anyways~ just nu sitter jag på MK* och har verkligen ingen ork alls. Ingen motivation till något och vill mest bara lägga mig ner för att försvinna. Som tur är har jag en otroligt förstående lärare så jag får ta det lugnt. Jag har tapetklister på min hand som jag sedan ska göra ett eksem av... det är min uppgift för dagen! Så jag ligger ovanpå en liten hylla, kollar ner och umgås med de andra i min klass som sminkar sig. Eller ja, sminkar och sminkar, de gör sår, eksem, bulor, skäggstubb, mustascher, etc.
MK* - Mask och Kostym

 Och nu så är det svenska, två timmar senare. Slutar om en kvart, ska bli otroligt skönt att få komma hem och sova lite. Fast innan det så ska jag ner på stan med Josef och köpa ett par tofflor som jag ska ha här i skolan. De är otroligt fula men de har sin egen lilla charm och så är de supermysiga med små plast/gummibitar under så man inte ska halka<3

Ge mig mer sömn

Gud så skönt det ska bli med helg igen. Veckan har inte alls varit lång eftersom jag började skolan på onsdag och slutade tidigt både torsdag och fredag men jag är helt slut. Somnade till flera gånger under dagen och när jag kom hem vid ungefär 13:20 så gick jag och la mig och så sov jag tills pappa kom hem från jobbet. Det blir en tidig dag för mig idag!
Och dumt nog så kommer jag nog bli lite inaktiv med bloggandet eftersom det inte händer så mycket på skoldagarna. Så istället blir det väl lite musikvideos och bilder med en liten text jag lägger upp tills det händer något spännande igen. Hoppas ni står ut med det.
Nu ska jag nog gå och sova lite mer, så himla trött jag är~!


Har lyssnat på den här låten i princip hela tiden sedan några dagar tillbaka. Såg en post om dem på tumblr så jag kollade upp dem och nu sitter jag här. Jag är fast.

Fynda

Skolan började med ett riv idag. Gymnasiet är väl lite hårdare än nian antar jag, det var bara smack på och så kom man in i det som om lovet aldrig funnits. Men det gick bra ändå, lite trött eftersom jag kunde inte sova... suck! Hur som helt~ efter skolan åkte Hanna (från min klass) och jag iväg till myrorna och fyndade lite. Vi var där i typ 45 minuter och trots det så hittade jag inte så mycket, men det jag hittade var mycket fint~
 
Och ett litet örhänge som jag kan ha i mitt översta eller näst nedersta hål, höger öra (har fyra hittils men ska ta fler så fort jag sökt upp ett nytt läkeörhänge). Väldigt nöjd är jag faktiskt! Funderar på att åka iväg till ett annat ställe i helgen också men jag har lite saker jag ska försöka reda ut och det prioriterar jag först så vi får se.
Fast nu måste jag fortsätta att skriva på min analys, again! Det känns som om jag aldrig kommer bli klar, men det blir jag väl, någon gång.

next up: träningsvärk

Jag for iväg till iksu och körde bodypump med mamma på eftermiddagen. Benen och armarna är som spaghetti just nu och jag ser inte fram emot träningsvärken som kommer- Jag tyckte det var nog med den träningsvärk jag har i ryggen sen igår men icket! Fast jag kan nog stå ut med det, jag får muskler, muskler är alltid bra att ha.
Sedan när jag kom hem så åt jag middag och så beställde jag DECADE~! Hade inte tänkt att köpa den från början men när alla screencaps kom ut på tumblr och facebook så kunde jag inte låta bli. Den borde komma hem till mig om ca 2 veckor... ååh kan inte vänta!
Men nu måste jag hoppa i säng, kolan börjar ju i morgon. Ew, fast det ska bli kul att träffa klassen igen, jag har saknat den!

God natt~

Sista dagen i frihet

Sista dagen innan skolan drar igång igen... det känns ganska surt om jag ska vara ärlig. Så den här dagen ska jag tillägna mig själv~! Sitter just nu vid matbordet med en kopp te och lite choklad. Snart ska jag sätta på Totoro och Whisper of the heart, mycket fina flmer yes. Men om man inte gillar långsamma filmer ska man inte se dem, nej, inte alls.
Senare på dagen ska jag nog dra iväg till iksu så jag får komma ut och röra på mig, eller så går jag ut och går i typ en timme, det funkar också. Hur som helst, nu ska jag njuta av dagen så mycket der går.

Himmel

Ingen får klaga på att jag älskar himlen och träd. Det är bara så fint och jag blir lugn av att titta upp. Kan ni gissa vad som händer härnäst? Jo men självklart så ska ni få lite bilder!
~
Idag har jag städad hela köket, dammsugit undervåningen, trappan och det lilla som fanns att dammsuga inne på mitt rum. Jag har lyckats hålla det snyggt där i typ en vecka nu... tror jag... hehe. Aja, och så var jag ju ute och fotade lite på eftermiddagen, eller som Sheldon kallar det prevening.
Snart ska jag börja laga middag så det är klart när mamma och pappa kommer hem och sedan ska jag åka iväg till iksu och träna. Yoga, Pilates och Bodybalance, tre timmar kommer det ta, oh yes.

Slappardag

Idag har jag inte gjort någonting. Jag har bara slappat, var ganska skönt det med. Vaknade vid typ halv 11 så satt jag i sängen och läste till 14: då mamma och jag åkte iväg till Iksu och tränade lite.
Så jag kom nyss hem och nu ska jag sätta mig och skriva på min teateranalys som ska vara inlämnad i morgon, ew. Förhoppningsvis får jag ett E eller D... bättre än så tvivlar jag starkt på att jag får.
Fick ett fint litet armband av mamma idag också~
Vadå mörka ringar? Uh, det är sjukt störande att jag inte kan sova.
Vi får se hur jag gör med sömnproblemen, det går förmodligen över när skolan börjar.

Makkuro

Jag försöker hålla mig borta från datorn så mycket det går just nu av personliga själ. Det bästa med att inte sitta vid datorn är att man blir mer kreativ.

Är ganska stolt om jag ska vara ärlig
 
 

Morgonljus

Himlen var så fin i morse så jag behövde bara ta en bild på det.
Och jag måste göra något åt mina sömsprobem nu. Det har inte hållt i sig i mer än en-två veckor men det är sjukt störande att inte få någon ro på kvällarna så man ligger vaken till fyra varje morgon. Jag gick upp tidigt igår, dagen innan det, och idag men det hjälpte inte. Aja, vi får se hur jag gör. 

Kreativa grannar är underbart


Morgon

God morgon folket!
Fick ett fint uppvaknande idag. Pappa eller mamma, vet inte vem, började sjunga ljudligt /skrek/ klockan halv 8 på morgonen när de åt frukost. Efter ett litet tag sjöng de högt båda två. Tack säger jag bara. Kan inte somna om nu. Aja, vi kan se det på den ljusa sidan. Eftersom jag vaknade tidigt så kan jag förhoppningsvis somna tidigare också. Så helt dumt var det ju inte.
Så jag tar vara på stunden och dricker just nu te medan jag ser hur himlen ljusnar, jag tror att det kommer bli en fin dag idag! Jag ska hem till Hanna idag också~!♥
Dubbelfin dag!

Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Idag har jag inte gjort mycket alls. Åkte iväg till iksu vid 4 på eftermiddagen med mamma och när jag kom hem så gjorde jag ju mina cupcakes. Sedan satte jag mig och skrev lite på min teateranalys. Ew, det går inte bra. Pratade med min kära mormor också. Hon önskade mig ett gott nytt år och så pratade vi om lite allt möjligt. Bland annat mina nyårslöften
  • Få ordning på mina känslor
Det är inte ens ok. De är överallt och ingenstans, som tur är ska jag få hjälp med det. 
Men nu ska jag försöka att sova lite. 
God natt!

Cupcakes

Såg en gif på tumblr idag och blev sjukt sugen på att dekorera muffins. Och det gjorde jag! 
Jag är faktiskt ganska nöjd med resultatet med tanke på att jag aldrig gjort det förut!
 
Vad tycks?

.


Nyår

2012-2013 nyår kan vara det bästa nyårsfirandet jag upplevt hittills. Egentligen skulle jag ha firat själv eftersom mamma och pappa åkte iväg på fest och min Rickard (min lillebror) hade kompisar över. Så när jag satt i min ensamhet, ok, det är en lögn. Jag hade min potatis som Rickard gav till mig för att jag inte skulle vara helt ensam.
I alla fall, jag satt och tyckte synd om mig själv på twitter då Hanna bjöd över mig för att fira med hennes familj och några av deras bekanta.
Vi åt, spelade Mario Kart, Wii Sports och brädspel. Och i år var jag jättenervös inför tolvslaget. Jag skakade, hjärtat bultade så hårt att man kände det tydligt och jag hörde pulsen i mina öron. Har mina misstankar till varför men det är inte säker. Men som jag sa, det var så sjukt roligt och trevligt så det inte är sant.
Och så fick jag typ världens mest underbaraste gosedjur av Hanna i julklapp också. DAH! Jag kan bara lägga mig ner på golvet och dö.
Så sjukt mjuk och mysig~ Sov med den samma natt jag fick den och nu i natt också... men jag kan verkligen inte sova. Jag var supertrött vid ungefär 8 på kvällen så jag gjorde mig i ordning för att gå och lägga mig men när jag var klar så var jag inte trött längre. Gick ändå och la mig, somnade och sov bara i några minuter. Sedan har jag inte kunnat somna om igen. Jag undrar hur det kommer gå för mig att vända tillbaka dygnet tills skolan börjar...
Hur som helst~ nu ska jag väl försöka åter igen att somna om.

bai nii~

RSS 2.0