Holleyteatime

Hii~!
I tisdags så blev vi klara med pjäsen på teatern. Det kommer bli awesome~! OwO
-
Säger bara att det kommer förmodligen inte bli så mycket bloggande ett tag framöver eftrsom jag inte mår riktigt bra just nu. Det känns fortfarande som att folk ignonerar och unviker mig. De slänger spydiga kommentarer och det är bara allmänt jobbigt i skolan just nu. Känner bara hur tacksam jag är över att ha Joar där, han är så fin ♥
Så, nog om det.
I förrgår (tisdags det med) så beställde jag kläder från Holleyteatime. Det blev två par tights som jag har suttit och dreglat över att bra tag nu. OwO
Dock var de kanska dyra… okej, ganska och ganska, de var dyra -.-''
Men~ eftersom jag sparat pengar just för dem så ångrar jag mig inte! ^^
-
Annars har det inte hänt så mycket… jag sitter och derpar på tumblr hela dagarna, pratar med folk som är deprimerade eller ledsna, pratar med min Seme, umgås med mina vänner… ja, that's it.
~~~
˙
bai nii~

Tim Burton-tårta

Hii~!

Urg det kommer bli svårt att veta om man ska använda mina små smileys eller inte från och med nu. Jag vill inte ha en vit bakgrund utan bara text och bakgrund. Så~ jag får försöka att låta bli att använda dem, för om jag gör det så kommer det bli små vita fyrkanter runt varje liten sak.

 


 

Jag fyllde ju år igår, så nu är jag 16. Det känns väl bra antar jag. >___>

Känns likadant som när jag var 14 och 15.

Men dagen kunde ha varit mycket bättre säger jag bara. Folk ignorerade mig, pratade inte med mig, vänta inte på mig efter lektionerna… och en viss person fortsatte och klaga över hur bortskämd hon tycke att jag är. Jag vet inte vad jag har gjort men det måste säkert vara något för det verkar som folk ignorerar mig idag också. Som tur var hade jag Madde som kunde hålla mig sällskap… watashi no sugoi seme!

Känner bara att jag måste lägga upp en bild på henne bara som hastigast…… jag är badass och tar den från hennes facebook. Hope you don't mind! ^3^


Visserligen så har hon klippt sig men det ändrar inte det faktum ätt hon är underbar! ;;w;;

I alla fall.

När jag var med familjen var det kul :3

De väckte mig på morgonen med fika på sängen… nyttig frukost säger jag bara! Oreo och chokladpudding… amnamnam~!♥ XD

Senare på dagen då alla kommit hem från jobb och skola så åt vi middag, och det blev sushi~! ♥

Efter det blev det tårta!

Och eftersom jag inte gillar den där klassiska, äckliga, överskattade prinsesstårtan så hade mamma och pappa köpt en Drottningstårta istället! XD

Fast jag kommer nog kalla den för en Tim Burton-tårta istället :3

Vet inte exakt varför men det var nog spiralerna som gjorde det!

Den var jättegod och fin~!♥

Så hela dagen var bra förutom att jag var lite deppig och ganska ledsen… min förra födelsedag var bättre och då var jag deprimerad på riktigt! D:

Anyways, det var en fin dag (jag säger emot mig själv ganska mycket just nu >_>). På kvällen ville mamma se en film med min och Rickard. Dorians Portrait heter den och är baserad på en av Oscar Wildes böcker. Eftersom jag inte klarar av skräckfilmer så var den läskig… enligt mig.

Den handlar om en kille, Dorian, som flyttar in till London efter att ha bott ute på landet. Han har fått ärva ett stort hus av sin morfar eftersom Dorian var den enda släktingen som hade överlevt… äh fuck it jag är dålig på att förklara så ni får trailern istället. Filmen var ganska ny… vet inte när den kom ut men det var nog ganska nyligen.


˙
bai nii~

bloggen ser ut som bajs just nu men jag hoppas på att kunna fixa det >__>

.

fail

Känner mig otroligt fail just nu. Lyckades förstöra min lillebrors hörlurar i fredags. Jag fick låna dem när jag skulle åka ner till Fanny på festen. Det var tydligen hörlurar gjorde för datorer och så använde jag dem till min mobil… så nu låter det bara ut vänster lur 
Men han är inte arg på mig, vilken känns lite hämskt på något sett. Han sa bara att jag inte visste om att man inte fick använda dem på mobilen så jag kunde inte rå för det… han ville inte ens godta mitt erbjudande att köpa nya hörlurar åt honom >__>

Off I go~!

Nu ska jag åka iväg och träffa mina smp no-lifers! 
Kommer bli mycket trefligt att få träffa dem igen~! Saknar mina små muppar! ( ;A;)~♥
Hehe… blev tvungen att byta lite kläder också 
Så det blev hängselkjolen med linne! ^^
EFFING EGO BOOST~~~!
˙
bai nii~

Happy~!

Känner att just nu är livet underbart. Jag älskar det! 
Jag älskar mina vänner, jag älskar min familj. Jag har vänner som alltid finns där för mig, som alltid kan få mig att le, som alltid kan få mig att skratta. Inte bara det. Vänner som jag varit så rädd om, orolig för… det blir bättre. Flera av dem har lyckars att sluta skära dig, de går mot det ljusa. Visst, alla kommer ju aldrig kunna må på topp, men de kan må bra, bättre.
Jag tror att en av andlerningarna till varför det är så här just nu är för att jag känner att mamma accepterar mina val och förstår mina hadlingar. Jag säger det rakt ut nu. Jag hade PMS-utbrott för ett tag sedan. Sitta ensam i sängen, sent på kvällen… det ska man inte göra. Så~ jag fick förklara för mamma och hon förstog dirrekt och höll med mig om att jag ska ta medicin mot humörsvängningar under min period just för att et inte ska bli så här.
Även så blev jag så otroligt lugn, glad och bara lycklig när hon sa: 'Jo men jag tror det här blir bra. Du ska nog gå teater ändå, det kommer vara bra för dig!'
Som sagt… jag är bara väldigt glad och lycklig idag. 
Och jag ser ut som en riktig liten Uke idag… Madde gusta? XD
˙
bai nii

nationella

Egentligen skulle jag inte ha gjort nationella i engelska idag för jag skulle till tandläkaren. Så jag låg i min säng helt heligt, smsade med Madeleine (som jag nys blev väldigt orolig över) och halvsov när min mobil ringde. Då hade tydligen min klassföreståndare fått reda på att jag inte skulle komma och bad Mona att ringa mig och säga åt mig att skynda mig ner till skolan så jag kunde göra provet. Jag fick alltså inte stanna hemma… villket jag hade sett fram emot ;;__;;
Det dumma här var att jag fick PMS-utbrott och började grina som ett fån medan jag klädde på mig och borstade tänderna väldigt fort. Så idag har jag gått runt med tora mörka påsar under ögonen och själva ögonen var ganska… de såg ut som ögon som nyss har gråtit.
-
Emanuel har förgiftat mig… har lyssnat endast på den låten här de senaste dygnen… känns inte bra säger jag bara! XD
Men den är bra 
˙
bai nii~

Väckarklockan

Jag kommer på mig själv oftare och oftare men att snacka med min väckarklocka på morgonen… och jag kommer alltid på olika orsaker till varför jag inte ska gå upp och stänga av alarmet.
Två av mina favoriter är
  • Pfff… det där var för en jävla fjantig melodi… jag tänker inte vakna till något så patetiskt.
  • Nej, det där var för jobbigt… jag vägrar att vakna och gå upp till det där.
Och idag så kom den här… "Haha Ruki du kan inte få upp Aoi i dig så du får ta att skriva något som vill mig att gå upp!" I mean… WTF?!
Är det här ens normalt? 

Gymnasiet

Igår fick vi i Umeå reda på om vi blivit antagna till det vi har sökt till. Jag sökte in på midgård natur (1a) och teater (2a) och kom in på teater!!
Jag står i kö för att komma in på Natur men eftersom jag inte har tillräckligt höga beryg så måste jag höja mig för att sedan kunna få komma in där… och jag känner att jag hällre går natur än teater faktiskt. Men huvudsaken var att komma in på Midgård eftersom jag verkligen älskar den skolan. Stämningen är mysig och det känns inte som att folk sämmer en när man går där… gämfört med på Dragonen *ryser*.
Så jag är bara glad! 
Vi firade att jag kom in på midgård också igår (vi i familjen)… men det kännes osm mamma blev vesviken när jag berättade att jag kommitin på mitt andraval och inte första… men vi firade ändå! 
Så vi åt tårta, även om jag lyckades smeta ut halva skiten över bordetnär jag skule skära upp den 
Men nu ska jag dra iväg till skolan… ARG JAG VILL INTE!! 
men jag måste… 
˙
bai nii~

Skola igen

Känns inte bra med skola igen. Massor av prov och plugg nu så här i slutspurten innan jag går ut skolan.
Får försöka att inte få allt för mycket panik och fortsätta i det tempot jag gjort hittills… för om jag blir för tressad så slår det tvårtom än vad det borde göra. Jag blir helt apatiskt och gör ingenting för det känns som att hopplöst.
Jag tror jag redan nu är stressad, vaknade ungefär vid halv 6 på morgonen och blev argare och argare på mig själv för varje minut som gick för att jag inte klev upp och gick till skolan.
Jag trodde att jag hade försovit mig och att mamma och pappa inte väckt mig. 
Men! Jag kom i tid, jag hade inte försovit mig och nu sitter jag på en 10mins rast.
Effing ranfom gif och jag har ingen jäkla aning om vad jag håller på med xD
Men~  så här ser jag ut idag.
Snabbsminket~! Nytt linne från när jag var i sundsvall… och svarta strumpbyxor och shorts men det syns inte 
Så men det var väl allt för den här gången………  nej men hej på dig låta-som-en-tjej-som-bloggar-regelbundet-varje-dag!
˙
bai nii~

Madeleine

Vill bara berätta om nu länge saknade vän. Hon är otroligt mycket awesome och jag hoppas verkligen att jag kommer få träffa henne innom en snar tid.
MADELEINE WHERE HAVE YOU BEEN MY WHOLE LIFE?! TTATT
Träffade henne idag (söndag) via bloggen, sen började vi prata på tumblr (hon följer mig), sen blev vi vänner på fb… nu hoppas vi på att kunna träffas innom två veckor. Det kommer nog inte bli så svårt eftersom hon bara bor 4 timmars bilresa härifrån… okej bara och bara men det är närmare än Stockholm där AmandaJossefin och Cassie bor!lite sadface för att de bor så långt bort…
Men! Ni får gärna gå och kolla in på Maddes blogg, och så tar jag en bild från hennes blogg utan att fråga *känner mig så badass*
˙
bai nii~

Sasunaru<3

Urg förlåt för att jag är en liten ljugande bitch som aldrig gör som jag säger 
Nej men jag har verkligen inte känt för at blogga sedan jag kom hem från Stockholm om jag ska vara ärlig. Men nu ska jag försöka ta mig lite tid och skriva lite 
Jag åkte ju ner till Stockholm gör att träffa Amanda och Jossefin, för jag känner det behövdes. Jag var sjukt nervös innan jag skulle träffa dem, och jag var typ darrig i 10 minuter efter att jag träffat dem också ( ノ´w`)
Vet inte varför, jag kanske var så glad! Hur som helst så var det underbart att verkligen få träffa dem. Vi gick runt i gamla stan och kollade runt i olika affärer, satte oss på ett kafe så vi kunde äta lite och så. Det var vekligen fint… vädret kunde dock varit lite bättre!
Och tydligen så tyckte de att vi gick väldigt mycket… en av dem fick träningsvärk! 
Sa hon i alla fall >>
Själv tyckte jag att vi kunde ha gått mycket mer… mina höfter tog däremot ganska mycket stryk av kylan och mycket rörelser.
Jätte dålig bild men det var den enda jag lyckades få på dem ;;^;;
-
Så har jag ju lovar att lägga upp bilder på mitt linne som jag köpte och klippte sönder (helt normalt där ja)
Så der det ut! 
Well, I don't what you think but I like it!
Så vad tycker ni? 
Vill någon att jag ska göra en "tutorial" på hur man flätar linnen? 
Funderar på att göra det ändå även om ni inte vill bara för att jag är så bad ass! (not really though but yeah…)
Ah juste, med den här v´bilden fick ni också en bättre bild på hur mitt hår ser ut XD
Fundrar redan på hur jag ska klippa det nästa gång >__> XD
Får så himla mycket inperation nu när jag faktiskt vet att jag vågar klippa mig, så alla personer jag ser har så fina frisyrer och jag sitter här som ett fån och tycker att 14-åringar är alldeles underbara ;u; (känner mig som ett pedo <//3)
Nej det ska jag väl inte göra… de är bara ett år yngre och ett år är ingenting så för min del är det lungt! 

Urg nu får jag väl ta och sluta skriva här nu och ta itu med mina läxor 
Ni ska bara få en AWESOME vodeifhöslejgrkhdflfkjgb……… jag älskar den men hela mitt hjärta ;;A;;<3333
Jar of Clouds, en svensk cosplaygrupp har gjort den. Sasunaru, yaoi, don't like don't watch! >:c
Låten heter Damned if I do ya! av All Time Low
Åh, jag dör på den 
˙
bai nii~

Klippte håret idag, själv tycker jag att det blev bra! c:

-
Vad tycker ni? 

HAHAH ÅÅH JAG ORKAR INTE MED TUMBLR IDAG XD


Bloggpaus (wow... det händer ju aldrig)

Finns inte så mycket att säga om idag, inte heller har jag bilder på de få sakerna jag gjort, förutom en bild mamma skickade från sin mobil till mig (snällmamma.se) som jag tog när vi kollade på solnedgången.
Jag var nere i centrum och köpte två linnen och ett par shorts. Ett av linnena klippte jag sönder och flätade ihop, ni kommer få bilder på det när jag kommer hem till Umeå igen.
Sedan tänkte jag bara säga att jag inte kommer kunna blogga tills på onsdag eftersom de inte har något intrernett i Stockholm. Så bilder på linnet kommer på onsdag, och så blir det en bloggpaus från och med detta inlägg.  Om jag lyckats däremot hitta något café där det finns gratis WIFI och om en väldigt snäll lillebror lånar ut sin dator till mig kommer jag kunna blogga, men oddsen för det är är ganska små.

BureplatsenNorra berget
Jag kommer åka ner till Stockholm meed bussen i morgon klockan 12 på dagen, då komemr jag fram vid undegär 16-17, ganska lagomt tycket jag. Om jag tar postafen (piller mot åksjuka) så kommer jag kunna sova under hela resan!
Sweet~! ←JAG VILL HA SHINMEJI'S!! TTATT
Men så mycket mer än det här har jag inte att berätta.
Glad påsk på er alla!!
˙
bai nii~

Norra berget

Igår åkte jag till Sundsvall och nu kommer jag att vara här över helgen. Ni som har mig på FB vet ju att jag publicerade förra inlägget när jag kom fram, för det blev en massa sturl och det funkade inte som det skulle och ja… Men! Resan gick bra och vi kom fram oskadda.
Idag så vaknade jag ungefär vid 10 och trode att det var mitt i natten eftersom rummet jag sover i kan bli bäcksvart även om det är heltmolnfritt och stark sol utomhus.
När vi hade ätit frukost och klätt på oss så gick vi upp på Norra berget och gick en sväng där. Farmor oh farfar var överense om att vi hade gått ungefär 2-2,5 km men jag själv tror fortfarande att det var mycket längre! Fast, det bror nog också på att jag inte visste vart vi skulle eller hur vägare gick, och när man inte hittar så känns allt mycket mer än vad det egentligen är.
Väder är jättehärligt här! När vi var ute och gick vid ungefär 12 på dagen var det bara några enstaka moln på himlen och temperaturen låg på ungefär 0°C. Det blåste ganska mycket men eftersom vi gick i skogen så märktes det inte av. 
När vi kom hem efter promenaden (jag vet inte vilket ord jag ska använda! TTATT ) så åt vi lunch. Det läskiga nu är att jag vaknade inte alls för länge sedan efter att ha sovit middag i över tre timmar och de fick väcka mig! Jag menar, jag kom i säng undegär vid 22-23 tiden igår och vaknade vid 10-tiden idag... och så går jag och sover i tre timmar! Jag drack t.o.m kaffe efter maten! Ja, jag har börjat dricka kaffe trots att jag tycker det smakar skit. Jag gör det för att just nu har jag lite bersvär med magen och då sa mamma åt mig att dricka kaffe, det hjälper faktiskt!
-
Hela min familj börjar kunna den här sången nu... och om någon säger wow så sjunger alla FANTASTIC BABY!
Dert är så roligt! xD
Visserligen är det mest mamma och jag som sjunger på den 24/7 men pappa kommer in i bland och Rickard kan också göra det. Mamma gillar den! 
˙
bai nii~

Och där försvann alla mina läsare…

Nej kanske inte alla men eftersom jag inte bloggat på ett tag så har min statistik sjunkit… även om den var låg som bara den innan! XD
Anyways!
När ni läser det här så sitter jag förmodligen i bilen på väg ner till Sundsvall. Vi åker dit för att fira påsk med min farmor och farfar, och sedan på måndagen så kommer jag mamma, rickard och jag åka ner till Stockholm för att gå runt där. Vi åker dit mest för att jag ville träffa Amanda, känner att jag måste få göra det. Så vi kommer, på måndagen, föröka att hitta något som är öppet, sedan på tisdagen så ska jag träffa Amanda och hennes kompis Josefin som jag också känner, inte lika bra som Amanda men tillräckligt för att jag ska kunna kalla henne vän.
-
Igår så började det snöa… det snöade massor in fact! XD
Eller ja, det kommer som en störtskur med snö, det höll i sig i ungefär en kvart eller något sådant. Jag klagar inte, det var fint! 
-
Tidigare idag hade vi friluftsdag. Då valde jag att åka och rida på SURF (Södra Umeås Ryttarförening) och den var en häst där som heter Alita, hon stod i spiltan breved hästen jag skulle rida. Alita pruttade… den flög ut en massa bajsblandat vatten… och det skulle ju självklart landa i min hjälm och på min ridväst… tack Alita… tack. Så när jag kom hem satt jag och tröståt choklad! Marabou sensation strawberry cheesecake!
Den var så god~! 
Jag rekomenderar den verkligen! 
Mega bild men jag orkar inte bry mig! XD
Så och bara för att det ska blir lite fint här så ni har något att kolla på medan jag har ett litet blogguppehåll så lägger jag upp lite bilder som jag har tagit den senaste veckan! ^^
Jag kommer ju försöka att skriva lite när jag är i Sundsvall men det är inte säkert att det blir något 
En liten lekpark med nyfallen snö 

Mitt mattehäfte -.-''
vi jobbar med förkortningar 
DUCKIES!!! 
De är inte alls skygga och man kan gå jättenära dem… det är nästan så att man kan klappa dem~! 
Awesome ramen mamma gjorde till middag för några dagar sedan. Den var jättegod! 
-
Så~ det var nog allt! Ska försöka att skriva lite när jag kommer fram till Sundsvall! 
-
Amanda… this one's for you! 

RSS 2.0