fruktchock


Halloween

Hanna kom hit idag, känns så underbart att ha henne hos mig igen. Har saknar henne så otroligt mycket!
I morgon ska vi åka ner på stan och fixa lite saker :3
Och just nu spånar vi på kostymer inför Halloween~!
Hej.... duckface <//3
 

För midgård är lite bättre än allt annat

Idag var det sista dagen på skolan innan Halloween så det skuttar runt en massa fina människor här på skolan.

Plötsligt är det som jag aldrig väntat

Idag kom jag på att min sötnos kommer upp för att bo hos mig i en vecka. Hon kommer om tre dagar.... det är fortfarande svårt att ta in.
Men det kommer bli så skönt att få träffa henne igen, jag har saknat henne så mycket!

And the truth is, I want my old hair back


Lite lagom attraktiv innan man ska ner på stan


Så här kul har jag i skolan


So I took your feelings and threw them on the ground

Djupt värre. Känner mig ganska så känslokall just nu av någon okänd anledning så det kändes passade... nej, kanske, jag vet inte.
Hur som helst!
Jag kom nyss hem från min fina Hanna~! Vi gjorde fruktgegga, det är gott, och såg på Corpse Bride. Alltid lika mysigt att få träffa henne
Detta blev ett ganska flummigt inlägg men jag är trött... hoppas det duger som ursäkt. Jag ska sova nu

bai nii~

Filmkväll

Längtar så otroligt mycket tills i morgon! Nyfunnen awesome människa vid namn William och jag ska nämligen ha en härlig filmkväll, det bästa är att vi började prata med varandra i tisdags på japankan. Och stackaren kommer behöva vänta i en timme på mig eftersom han slutar 14:05 och jag 15:00. Så ska jag ju byta om efter det också, min sista lektion är Scenisk Gestaltning och så måste vi vara ombytta. Men jag hoppas på att det är värt det.
 
bai nii~

Små bilder från finland

Väldigt charmigt med sopkorgen och hårtorken <3
Otroligt underhållande märken efter mitt armband

På väg hem

Hei~! Just nu sitter jag på färjan från Finland. Det ska bli så otroligt skönt att komma hem. Jag vet att det bara var över helgen men trots det är jag helt slut. Så nu ska jag försöka att sova lite, leta reda på en soffa eller något i den stilen~
Vi hörs snart!

En stressig dag

(kommer skiva allt i finks tid, det är en timme framför svensk tid)
Så idag var det 'The Big Day'
Vi klev upp klockan 7 och tio i 8 så var vi nere vid Entrén på hotellet... fast det var bara mamma och jag. Resten av gänget låg antingen och sov, duschade eller hade just vaknat. Bra start på dagen liksom. Aja! När vi kom fram till Mirahuset (och när alla var med) så fick vi frukost. Sedan var det bara att sätta igång med att sminka och byta om. Lyckligtvis så var det inte stressigt just då. Vårt första uppträdande var klockan 14.
Framträdandet gick bara bra~ men självklart gör man alltid lite missar eftersom vi improviserar när vi dansar. När det var klart så fick vi springa till sminkrummet, slita av oss kläderna och sminket för att sedan slänga på nya kläder och Sugar Skull-sminket. Något som jag blev förvånad över är att det gick väldigt fort att byta och sminka om.
Även med Misty Moon gick det bra att dansa. Efter att vi var klara så gick vi och åt.... det var inte gottDum som jag var så hade jag sminkat av mig innan vi fick och åt så fick jag sminka om allt (ni får bilder senare). Det blev inte lika bra som första gången jag gjorde det men det blev bra ändå :3
Japp japp när vi dansat med Misty Moon gjorde vi samma procedur fast tvärtom dårå. Jag fick göra om min sminkning flera gånger om och nät jag tillslut lyckats få ihop något jag kunde leva med bröt jag ihop och började gråta xD antar att det var stressen och utmattningen som gjorde det. Men, jag samlade ihop mig och Midnattssol ägde scenen!

Så ja. Det var varit en bra men stessig dag idag så nu ska jag sova gott!


Bai nii~

Framme i Vasa

Nu ska jag sova gott! Och i morgon måste jag kliva upp 6 på morgonen (svensk tid). Yay</3
 
bai nii~

Nu är det så här att jag är ung och dum... då får man göra saker som detta hemma


Finland

Japp! Jag ska Åka till Finland i morgon för att uppträda. Klockan 16:00 ska jag vara nere på stan för att lite senare ta bussen ut till Holmsund och därifrån ta färjan över till finland. Vi kommer vara där hela lördagen. Då kommer vi dansa 4 gånger sammanlagt, två gånger med Misty Moon och två gånger med Midnattssol. Där emellan ska vi hinna sminka oss och byta om... jag känner stressen komma redan nu.
Ty detta är vad jag ska lyckas framställa på mindre än två timmar.
Vi får se hur det går.
 
Bai nii~

Färgar håret osv

Oh yes, färg över hela ryggen! Men det är borta nu

Plugg plugg plugg

Ush så mycket man kan plugga egentligen. Jag har matteprov nu i veckan (som jag sa igår) och jag ska satsa sjukt mycket på matten i år. Så igår kväll satt jag i ca 3 timmar och bara räknade, det tar på krafterna. Och i kväll måste jag räkna flera sidor, vilket kan bli svårt eftersom jag kommer hem vid 21, men det får lov att gå, det måste gå.
Annars flyter livet på~! Jag ska til tandläkaren idag men vet dock inte vad jag ska göra. Förmodligen ska de kolla upp så att allt i munnen ligger rätt och så, det hoppas jag på för jag vill verkligen inte ha tandställning igen.
Nu ska jag upp och åka iväg till skolan.
Ni får även en bild på glada jag som cyklar hem i regnet. Jag blir alltid glad när det regnar x3
 
bai nii~

RSS 2.0